7 сортів риби – найкращі для твого здоров’я!

сорти риб, скумбрія
Риба – це дуже корисна їжа, оскільки містить багато протеїну, вітамінів, Омега-3-Жирних-Кислот, амінокислот та інших поживностей. Звичайно що протеїн також міститься в м’ясних продуктах. Але тваринний білок дещо відрізняється від рибного білка, і останній обов’язково повинен бути в раціоні. Важливо те, що риба – це постачальник багатьох ненасичених жирних Омега-3 кислот, які захищають організм від хвороб, зокрема серцево-судинних. Щодня рекомендовано вживати близько 400 міліграм Омега-3, щоб серце було у формі. Статистика говорить: в тих країнах, що розташовані близько біля моря і де люди вживають достатньо риби, середня тривалість життя значно довша. Для прикладу можна привести такі країни, як Японія, Норвегія, Канада. Детальніше про це читай тут: Рибоїди живуть довше і менше хворіють. В будь-якому разі, не всі види риб такі хороші, тому ми зібрали тут найкращих для здоров’я 7 сортів риби, які рекомендовано їсти регулярно.

  1. Скумбрія
  2. Сом
  3. Оселедець
  4. Карп
  5. Сардини
  6. Форель
  7. Лосось.

За своїм складом, ці 7 сортів риб перевершують інші, тому найкращі для підтримання здоров’я. Причина номер 1, чому треба вживати рибу: щоб зміцнити серце та підтримати роботу серцево-судинної системи. В приведених вище сортах риб найбільша кількість Омега-3, Омега-6 жирних кислот, амінокислот, протеїну, вітамінів і не тільки. Зверни увагу: все це вдвічі необхідніше, наприклад якщо ти регулярно займаєшся спортом. Також є різниця, яка риба: свіжа, заморожена чи консерви! Само собою зрозуміло, що краще віддавати перевагу свіжій рибі, оскільки після глибокої заморозки чи консервування вітамінний склад змінюється, як правило в гіршу сторону.


При повному або частковому
використанні матеріалів сайту
активне посилання обов'язкове
© Чоловічий онлайн журнал mannton.com.ua

РУБРИКИ : ВІДНОСИНИ | ПСИХОЛОГІЯ | ЗДОРОВ'Я | ХАРЧУВАННЯ | ТЕХНО | ЦІКАВО | СТАТТІ ПАРТНЕРІВ || ДЛЯ РЕКЛАМОДАВЦІВ | КОНТАКТИ