Як зробити морозиво – 9 оригінальних романтичних рецептів

Rozetka UA

Домашнє апельсинове морозивоЗробити морозиво самому вдома це легко. В сьогоднішній статті нашого чоловічого журналу mannton  представлені 9 оригінальних романтичних рецептів морозива з великим вмістом фруктів: полуниці, лимона, апельсина. І це все вийде у вас навіть без машини для морозива!

1. Апельсинове морозиво в апельсині

Всі знають що від морозива поправляються. Але не від нашого. Всі рецепти не містять яєць; одне виключення — вершки, але до цього ми додаємо багато фруктів. Це морозиво ви можете зі спокійним сумлінням давати вашим дітям. І ще, всі рецепти дадуться вам просто, і навіть без машини для морозива.

Складові для чотирьох порцій:

  • 4 апельсини
  • трошки апельсинового соку
  • 60 грам цукру
  • 2 столових ложки молока
  • 150 грам вершків

Приготування:

Добре вимити апельсини, зверху обрізати верх і видалити м’якоть апельсина. М’якоть видавити — мусить бути 250 мл. соку, можна додати ще додатково апельсинового соку.
Цукор з молоком поставити на вогонь у маленькій каструльці і залишити варитися 1 хвилину, потім додати апельсиновий сік. Охолодити, змішати з вершками і добре збити все разом. Готову масу накласти у апельсини без м’якоті і поставити на заморозку мінімум на 3 години.

На кожну порцію: 200 кілокалорій, 12 грам жиру, 22 грама вуглеводів, 2 грама білка

2. Морозиво з желатиновими ведмедиками

Морозиво з ведмедикамиЦе морозиво можна зробити на кожен день народження дитини. Заморожені желатинові цукерки, морозиво з кремом на практичних дерев’яних паличках — це зробить вашу дитину щасливою.

Складові на 10 штук:

  • 1 банка згущеного молока(400 мл.)
  • 200 мл. молока
  • 5 упаковок желатинових ведмедиків (невеликих розмірів)

Приготування:

Згущене молоко і просте молоко добре охолодити, найкраще залишити на одну годину в морозильній камері. Це разом гарно збити блендером, потім покласти у машину для морозива і залишити на 30 хвилин.
Далі додати ведмедиків, перемішати з рештою і розфасувати по маленьких стаканчиках. Вставити дерев’яні палички зверху і залишити на заморозку на наступні дві години.

На кожну порцію: 205 кілокалорій, 6 грам жиру, 33 грами вуглеводів, 5 грам білків

П.С. Якщо немає машини для приготування морозива то можна підготовлену масу залишити у неглибокій мисці, заморозити і потім впродовж 20 хвилин постійно перемішувати — так морозиво стане ніжним і вершковим.

3. Полуничний Слеш

Полуничний слешСлеш — це напівзаморожене морозиво, яке можна пити через соломинку, гарно освіжає влітку. Воно є кругом в Америці, та в деяких ваших кав’ярнях. Але найголовніше те, що ми зробимо наш слеш не в слеш-машині а з допомогою звичайного міксера чи блендера.

Складові для 4 порцій:

  • 100 мілілітрів полуничного сиропу
  • 300 грам полуниць
  • 1,5 столових ложки цукру

Приготування:

Полуничний сироп розмішати з 200 грамами води і розлити у форми для морозива і поставити на заморозку мінімум на 3 години. Очистити полуниці, порізати маленькими шматочками і змішати з цукром. Потім заморожений раніше сироп збити міксером, додати полуниці і знову трошки збити.
Одразу розлити по стаканам і сервірувати з товстими соломинками.

На кожну порцію: 125 кілокалорій, 0 грам жиру, 29 грам вуглеводів, 1 грам білка

4. Соєво-бананове морозиво

соєво-бананове морозивоХто не переносить лактози, для того тема морозива здається важкою. Вихід: наше бананово-соєве морозиво — і не треба відмовлятись від чогось.

Складові для 4 порцій:

  • 350 грам стиглих бананів(200 грам бананової маси без шкурок)
  • 1 лимон
  • 400 мілілітрів соєвого молока з ваніллю
  • 50 грам рідкого меду(або цукрового сиропу)

Приготування:

Почистити банани, крупно порізати і разом з двома столовими ложками лимонного соку гарно збити. Додати сюди соєве молоко і приправити медом. Залишити в машині для морозива і мінімум 2 години заморозити в морозильній камері.

На кожну порцію: 170 кілокалорій, 4 грами жиру, 33 грами вуглеводів, 4 грами білка

П.С. Як приготувати морозиво без машини для морозива дивись вище.

5. Малинове Парфе

Малинове парфеСлово “Парфе”(Parfait) походить з французької, є багатозначним, означає приблизно як ідеальний, досконалий. І саме таким являється наше малинове парфе: напівзаморожений гріх, який ви можете сервірувати маленькими шматочками.

Складові для 4 порцій:

  • 1 апельсин
  • 300 грам малини
  • 100 грам цукру
  • 1 упаковка густих вершків
  • 500 грам збитих вершків

Приготування:

Помити апельсини і очистити шкіру. Цю шкіру змішати з малиною і 50 грамами цукру і ці три складові довести до кипіння і на 3 хвилини залишити на вогні. Залишити вистигати, і потім через сито просіяти.
Цукор який залишився змішати з густими вершками, інші вершки збити наполовину, додати цукру і все добре збити. Вершки і малинове пюре обережно змішати і мінімум 4 години залишити на заморозку.

На кожну порцію: 250 кілокалорій, 19 грам жиру, 17 грам вуглеводів, 2 грами білка

6. Лимонне морозиво

Лимонне морозивоЧому вершково-лимонне морозиво так чудово смакує охолодженим? Це напевно через молоко, чи може лимон. Але все одно — просто насолоджуйтесь свіжістю!

Складові для 4 порцій:

  • 100 грам жирного молока
  • 150 грам сметани
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 8 столових ложок сиропу агави(або цукровий сироп)
  • 1,5 лимона

Приготування:

Молоко розмішати з сметаною і приправити ванільним цукром, соком агави і лимонним соком. Залишити в машині для морозива, потім мінімум 3 години заморожувати в морозильній камері.

На кожну порцію: 210 кілокалорій, 11 грам жиру, 24 грами вуглеводів, 2 грами білка

П.С. Як приготувати морозиво без машини для морозива дивись вище

7. Полуничне морозиво з ревенем

Полуничне морозивоЧас достигання ревеню і полуницю на жаль пройшов, але ви не розстроюйтесь. Сироп ревеню і полуничний сік може скласти базу для цього морозива.

Складові для 4 порцій:

  • 150 грам цукру
  • 300 мілілітрів сиропу з полуниці і ревеня

Приготування:

Цукор з 150 мілілітрів води закип’ятити і 3 хвилини і додати до кип’ячої суміші сироп. Розлити по формам і мінімум 4 години залишити в морозильнику, при цьому час від часу перемішувати.

На кожну порцію: 195 калорій, 47 грам вуглеводів

8. Мангове морозиво на паличці

Мангове морозивоЯкщо ви зможете почистити манго і відкривати пляшку апельсинового соку, то і вийде у вас зробити морозиво. Особливо смачно виглядатиме, якщо ви використаєте різноманітні форми для морозива.

Складові для 20 штук:

  • 1 манго середнього розміру, достиглий
  • 200 мілілітрів апельсинового соку
  • 2,5 столових ложки сироп агави, або цукровий

Приготування:

Почистити манго, м’якоть фрукту відділити від кісточки і разом з апельсиновим соком гарно збити блендером. Приправити сиропом агави і розлити по формочкам. Залишити мінімум на 4 години заморожуватись.

На кожну порцію: 100 кілокалорій, 22 грама вуглеводів, 1 грам білка

9. Морозиво з ананасу

Ананасове морозивоМ’якоть ананасу, апельсиновий і лимонний сік. Це смакує по-ананаські.

Складові для 4 порцій:

  • 400 грам м’якоті ананасу
  • 200 грам тростинного цукру
  • 40 мілілітрів лимонного соку
  • 100 мілілітрів апельсинового соку

Приготування:

Порізати м’якоть ананасу на дрібні шматочки і разом з цукром і 200 грамами води покласти в каструльку, закип’ятити і три хвилини лишити на вогні. Змішати гарно міксером і додати інші соки.
Залишити охолоджуватись у машині для морозива, і далі заморожувати мінімум на дві години.

На кожну порцію: 185 кілокалорій, 44 грами вуглеводів.

П.С. Як приготувати морозиво без машини для морозива дивись вище


При повному або частковому
використанні матеріалів сайту
активне посилання обов'язкове
© Чоловічий онлайн журнал mannton.com.ua

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.
РУБРИКИ : ВІДНОСИНИ | ПСИХОЛОГІЯ | ЗДОРОВ'Я | ХАРЧУВАННЯ | ТЕХНО | ЦІКАВО | СТАТТІ ПАРТНЕРІВ || ДЛЯ РЕКЛАМОДАВЦІВ | КОНТАКТИ