Вітаміни C, D зміцнюють імунітет і проти «Корони»

вітаміни С Д
Якщо імунна система сильна, значить будь-яким вірусам і бактеріям значно складніше потрапити всередину і атакувати організм. Згадується реклама із ТБ, коли дітям пояснювали простими словами і порівнювали із захистом в замку. Так ось, міцний імунітет – це як міцні стіни замку, які неможливо пробити нічим. Експерти із COVID-19 стверджують, що міцний імунітет допомагає у боротьбі із Коронавірусом. Вони радять по-можливості зміцнювати імунний захист усіма можливими шляхами. Вітаміни C, D – це найголовніші джерела для цього, додають лікарі. Якщо організм повністю забезпечений цими 2-ма вітамінами – ризик заразитися коронавірусом або іншими ГРВІ знижується. По суті, коронавірус – це один із видів ГРВІ. Далі хочемо розказати, скільки треба цих вітамінів їсти щодня і які продукти.

Вітамін C, зміцнює імунітет – це всім давно відомо. Але в період епідемії треба звернути особливу увагу на продукти із ним. Капуста, мандарини, апельсини, ківі ітп – бажано їсти щодня. Це трошки дивно прозвучить, але від лимонів мало користі, як показують результати досліджень. Чому? Ми вже написали матеріал по темі, який доступний за наступною ссилкою: Скільки апельсинів  і лимонів треба їсти щодня, щоб зміцнити імунітет.

Вітамін D так само важливий для імунної системи. Особливо в період епідемії треба звернути увагу на продукти із ним. Слід відмітити, що цей вітамін виробляється в організмі самостійно під впливом сонячного світла. Не треба нічого робити – все що треба, так це вийти на сонце і подихати свіжим повітрям деякий час. Порція вітаміну D вже виробилась самостійно. Хоча в період карантину багато людей не виходять за межі 4-х стін, а взимку взагалі сонячного світла завжди бракує. Щоб забезпечити себе добовою необхідністю вітаміну D, необхідно 30-60 хвилин на добу пробути на сонячному світлі. Додатково радимо прочитати матеріал по темі: Які захворювання виникають при нестачі вітаміну Д?

Весною організм людини як правило страждає на авітаміноз – це коли вітамінів в організмі бракує. Така ситуація виникає через те, що внутрішні запаси закінчуються а свіжих овочів-фруктів ранньою весною поки що немає. Ось чому організм людини весною «малозабезпечений» всім необхідним і йому краще допомогти.


При повному або частковому
використанні матеріалів сайту
активне посилання обов'язкове
© Чоловічий онлайн журнал mannton.com.ua

РУБРИКИ : ВІДНОСИНИ | ПСИХОЛОГІЯ | ЗДОРОВ'Я | ХАРЧУВАННЯ | ТЕХНО | ЦІКАВО | СТАТТІ ПАРТНЕРІВ || ДЛЯ РЕКЛАМОДАВЦІВ | КОНТАКТИ