Кокос – це супергоріх, що зміцнює серце!

кокос
Їсти кокос дуже здорово, бо він позитивно впливає на здоров’я. В першу чергу, кокос має своєрідний смак і запах. Стружкою кокосу приправляють торти, цукерки, тістечка та іншу випічку, і це не можна переплутати ні з чим. Із іншого боку, є багато вигод для здоров’я, зокрема для серця, серцево-судинної системи. Вся справа в тому, що кокос, цей супергоріх складається на третину із жирів (~36%), жирів у хорошому розумінні цього слова. Значить ці «хороші жири» чимось схожі із ненасиченими жирними кислотами Омега-3, Омега-6 – вони захищають серце. До цього ми вже писали, що рибоїди живуть довше (читай детальніше), тому що в рибі, особливо морській, також багато хороших жирів. За даними Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я (англ. World Health Organization) у таких країнах як Японія, Ісландія, Норвегія, Канада, Італія тривалість життя найдовша у світі, а відсоток смертей від серцевого нападу найменший. Цікаво те, що ці країни мають морське узбережжя і в їхній кухні є багато страв із рибою. Також схожі результати досліджень, які проводились на екзотичних островах. На островах, де кокос вважається традиційним продуктом, кількість серцево-судинних захворювань невелика серед населення.

Таким чином, стружка кокосу а також вода дуже здорово впливає на серце. За словами експертів, кокос покращує циркуляцію крові, нормалізує тиск та підтримує здоров’я серця. Додатково по темі читай інформацію: 10 кращих продуктів для серця. І це не рахуючи іншого: антиоксиданти, амінокислоти, вітаміни, мінерали ітд. Звісно що кокос не може замінити медикаментів та вилікувати інфаркт. В будь-якому разі, регулярне та постійне споживання кокосу може суттєво підтримати здоров’я, зокрема здоров’я серця та судин.


При повному або частковому
використанні матеріалів сайту
активне посилання обов'язкове
© Чоловічий онлайн журнал mannton.com.ua

РУБРИКИ : ВІДНОСИНИ | ПСИХОЛОГІЯ | ЗДОРОВ'Я | ХАРЧУВАННЯ | ЦІКАВО | СТАТТІ ПАРТНЕРІВ || ДЛЯ РЕКЛАМОДАВЦІВ | КОНТАКТИ