Песимісти їдять більше солодощів

Rozetka UA

песимісти їдять більше солодкого

Американські науковці досліджували взаємозв’язок між харчовими вподобаннями та характером людей. Любителі шоколаду є милими та ніжними створіннями, принаймні доки вдома шоколад не закінчився! А м’ясо робить людей злими, агресивними та зверхніми. Чи насправді це так? Це лише прості припущення. Результати досліджень доводять, що щасливі люди частіше ласують фруктами, на відміну від незадоволених та песимістичних, яких хлібом не годуй, а дай шоколадом або солодощами поласувати. Причиною називають те, що щасливі люди думають про своє приємне майбутнє, хоча часто згадують про успішні досягнення. «Більшість із нас підсвідомо розрізняє погану і здорову їжа. Ми вибираємо шкідливу, або корисну в залежності від власного самопочуття (оптимістичних чи песимістичних думок)», пояснюють експерти.


При повному або частковому
використанні матеріалів сайту
активне посилання обов'язкове
© Чоловічий онлайн журнал mannton.com.ua

РУБРИКИ : ВІДНОСИНИ | ПСИХОЛОГІЯ | ЗДОРОВ'Я | ХАРЧУВАННЯ | ТЕХНО | ЦІКАВО | СТАТТІ ПАРТНЕРІВ || ДЛЯ РЕКЛАМОДАВЦІВ | КОНТАКТИ